Wie zijn wij

Nano Consultancy is een totale ICT dienstverlener, van A tot Z. Als verlengstuk van uw bedrijf springen wij bij waar het nodig is. Wij geven handige ICT adviezen, ondersteunen bij inkoop en zorgen voor een zorgeloze uitvoering van al uw ICT vraagstukken. Wij blussen geen brandjes. Vanuit een stevige ICT basis zorgen wij voor stabiliteit en continuïteit; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ons pakket aan ICT diensten brengen wij uw organisatie naar een hoger level. Vernuftige ICT techniek vertalen wij naar praktische en betaalbare oplossingen. Wij werken met u samen en houden de communicatielijnen kort. U kent ons, wij weten wat u belangrijk vindt. Een goede service in combinatie met een hoge kwaliteit van onze diensten en producten vinden wij niet meer dan logisch. We hoeven de deur niet bij u plat te lopen, want we zijn in staat om op afstand de nodige support te leveren. Naast onze scherpe tarieven hanteren wij flexibele contracten. Het kostenplaatje hangt af van uw wensen, want u bepaalt zelf welke onderdelen in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden. Voor een optimale dienstverlening werken wij samen met diverse ICT partners in Nederland. Wij zijn officieel partner van o.a. Microsoft, ESET, Altaro, Dell & Stellar.

Onze visie

Net als een auto hebben uw server, netwerk, computers, printers en programma’s regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven werken. Dat onderhoud noemt men in ons vakgebied “ICT Beheer”. Met professioneel beheer van uw ICT, kiest u voor continuïteit en prestatieverbetering van alle systemen. U heeft er geen omkijken naar.

Handshake
Wat doen wij?

Problemen voorkomen! 24 uur per dag, zeven dagen per week bewaken wij de continuïteit van het complete ICT systeem. Storingen krijgen met onze aanpak geen kans.
Vanzelfsprekend verrichten we noodzakelijk periodiek onderhoud aan machines. Ook zorgen we ervoor dat programma’s, systemen en drivers altijd voorzien zijn van de laatste updates.
Omdat de basis goed is, lossen wij eventuele onvoorziene problemen snel en doeltreffend op. Ja, ook in het weekend. Deze werkzaamheden verrichten wij bij u op locatie, of op afstand. Met behulp van een vaste verbinding en enkele technische aanpassingen zijn wij in staat vanuit ons kantoor beheer- en supportactiviteiten uit te voeren.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele onderhoudscontracten, die u aan de hand van losse modules (bloxx genaamd) zelf samenstelt. Op basis van behoefte en budget bepaalt u zelf welke ICT onderdelen in het contract worden ondergebracht. Zo betaalt u alleen voor diensten die u echt nodig heeft.

Contact

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt